Je bent hier: Home > Mode & Beauty > VILA komt binnenkort met betaalbare bruidscollectie

VILA komt binnenkort met betaalbare bruidscollectie

Mode & Beauty
VILA komt binnenkort met betaalbare bruidscollectie

Staat er een bruiloft van je moeder, zus of beste vriend(in) op de planning? Of ben jij misschien zelf degene die naar het altaar loopt? Dan hebben we goed nieuws! Het Deense merk VILA komt binnenkort namelijk met een prachtige bruidscollectie, die ook nog eens heel erg fijn is voor je portemonnee.

Betaalbaar

Er wordt vaak bakken met geld uitgegeven aan een bruiloft, waarbij de trouwjurk ook zeker geen uitzondering is. En dat terwijl je het prachtige exemplaar vaak maar één keer aantrekt. Toch kan daar nu verandering in worden gebracht. Modemerk VILA komt namelijk met een prachtige bruidscollectie die niet alleen mooi en betaalbaar is, je kunt je (trouw)jurk ook nog eens vaker dan alleen op je bruiloft dragen. En dat is wel zo fijn voor je portemonnee én garderobe.

Februari

Lees ook
Eens of oneens? ‘In het buitenland trouwen is egoïstisch naar de gasten toe’

Uiteraard zitten er een aantal traditionele witte exemplaren bij. Maar voor wie out of the box wil en lekker kleurrijk op haar grote dag wil verschijnen, bestaat de collectie ook uit een paar kleurrijke jurken, die je zowel als bruid kan dragen, maar ook zeker als je op een bruiloft te gast bent.

Hoe de hele collectie er precies uitziet is helaas nog even afwachten. De collectie worden namelijk pas volgende maand gelanceerd. Wel hebben we hieronder alvast de eerste beelden voor je. Wat is jouw favoriet tot nu toe?

€49,99

€79,99

€59,99

€79,99

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: VILA, iStock

Shoppen is altijd een goed idee