Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Video: zó blijven jouw wimpers de hele dag gekruld!

Video: zó blijven jouw wimpers de hele dag gekruld!

Video: zó blijven jouw wimpers de hele dag gekruld!

In de ochtend ben je nog fris en fruitig, en staan je wimpers nog parmantig omhoog gekruld. Maar een aantal uren later, is je lipstick vervaagd en is er van die eye look ook niet veel meer over. Tot nu dan, want hier is dé truc om je wimpers de hele dag mooi gekruld te houden!

Het enige wat je voor deze briljante hack nodig hebt is een wimperkruller, een wattenstaafje, een schaar, een aansteker en waterproof mascara. Deze truc wordt al jarenlang in Korea gebruikt, en is helemaal niet eng. Het klinkt een beetje freaky, om wimpers met hitte te combineren. Dat snappen wij best. Maar geloof ons – it works!

Zo doe je het:

  1. Krul je wimpers eerst op de normale manier met een wimperkruller.
  2. Pak vervolgens een wattenstaafje en knip met een schaar de bovenkant (het wattenbolletje dus) af. Verhit het wattenstaafje daarna zo’n vijf tot zes seconden met een aansteker. Let op: gebruik alleen een wattenstaafje van hout, niet van plastic.
  3. Test het wattenstaafje op je hand of-ie niet te heet is geworden. Hij moet slechts wat warm zijn.
  4. Druk het wattenstaafje onder je wimpers en hou de boel zo even vast en druk ze een beetje omhoog met het staafje. Doe dit op drie delen van je wimpers; buitenkant, midden en de binnenste wimpers.
  5. Breng vervolgens zoals je gewend bent een waterproof mascara aan.

Hoppa, daar zijn je perfect gekrulde wimpers! Zie hieronder de video, voor nog meer uitleg.

Lees ook: