Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Video: DIY marmeren nagels!

Video: DIY marmeren nagels!

Video: DIY marmeren nagels!

Marmer is hot. Het printje is te vinden in menig interieur en ook marble iPhone hoesjes zijn een hit. Maar nu kun je je liefde voor marmer naar the next level tillen, met heuse marble nails!

Op Instagram kom je vaak kunstwerkjes als deze tegen. Ontzettend fotogeniek, en een foto met zulke nageltjes laten de likes binnenstromen. Maar hoe maak je deze nagels zelf, zonder je blauw te hoeven betalen in een nagelsalon?

marble nails

Wij hebben heuglijk nieuws, want het blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn! Het ziet er ingewikkeld uit, maar we durven met zekerheid te zeggen dat dit een klusje is dat ook jij kunt klaren. Zélfs als je moeite hebt met je nagels netjes in één kleur te lakken.

Zo doe je het: lak als eerste je nagels wit. Vervolgens pak je een propje plastic en dip je dit in wat grijze nagellak. Nadat je het teveel aan nagellak op een stukje papier hebt gedrukt, stempel je de rest van de grijze nagellak met het propje plastic op je nagel. Zo krijg je al een mooi random en speels patroon van wit en grijs.

marble nails 1

Wil je een netter patroon in marmerprint? Dat kan ook. Hiervoor heb je een bakje met water op kamertemperatuur nodig. Hier druppel je wat van de grijze nagellak in. Vervolgens spray je zo’n twee keer met haarspray om de nagellak goed te verspreiden, waarna je je nagel in het water kunt dippen. Geef de nagellak even de tijd om zich goed aan je nagel te hechten en haal dan je nagel uit het water. Maak het af met een glanzende of een matte top coat en je bent ready to go!

 

Als je liever een donkere marble look maakt op je nagels, kijk dan hieronder deze tutorial. You can do this!

Lees ook:

Bron: NSMBL