Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > VIDEO: Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl zegt haar beautyblog vaarwel

VIDEO: Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl zegt haar beautyblog vaarwel

Mode & Beauty
VIDEO: Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl zegt haar beautyblog vaarwel

Wij hoorden het ook even in Keulen donderen dit weekend: online verscheen een video van Cynthia Schultz – eigenaar van de populaire blog MissLipgloss.nl – waarin ze aankondigde te stoppen met haar beautyblog. Gelukkig voor ons verdwijnt Cynthia toch niet helemaal van het internet.

Videoaankondiging

Cynthia kondigde dit weekend in een korte video aan dat MissLipgloss.nl er officieel mee ophoudt. De blogster kreeg de laatste tijd het gevoel dat de naam van de blog haar beperkte. ‘MissLipgloss.nl bestaat ondertussen al zo’n elf jaar, en sindsdien zijn mijn interesses gedeeltelijk verschoven’, aldus de Zwolse beautyblogger. Omdat haar focus niet langer enkel op beauty ligt, besloot Cynthia haar blog helemaal om te gooien.

Focus op lifestyle

Binnenkort verandert MissLipgloss.nl daarom naar Cynthia.nl, een blog waarin Cynthia haar ei nog beter kwijt kan. Voorlopig staan er artikels over eten, reizen en sport op de planning, met nog steeds af en toe een vleugje beauty. Cynthia.nl wordt dus eerder een lifestyleblog – al zullen alle oude artikels van MissLipgloss.nl nog wel terug te vinden zijn. In onderstaande video legt Cynthia het je zelf allemaal uit:

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee