Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Verslapen? Zo doe je jouw make-up in 5 min!

Verslapen? Zo doe je jouw make-up in 5 min!

Verslapen? Zo doe je jouw make-up in 5 min!

Noooo, heb je de wekker totaal niet gehoord? Snel, snel, want daar kan je baas niet om lachen. Jezelf verslapen overkomt ons allemaal wel een keertje, zeker vlak na het weekend, wanneer zondag nog vers in het geheugen zit. Met deze trucjes doe je jouw make-up extra snel, zodat je vliegensvlug de deur uit kunt! 

Gebruik BB-crème 

Geen gedoe met dagcrème, oogcrème, zonnecrème en foundation. Met één product ben je meteen klaar en ziet jouw huid er stralend uit. Pssst, en je huid is ook nog eens meteen beschermd tegen schadelijke UV-stralen!

Doe altijd je huiswerk voor je gaat slapen

Wil je stralend opstaan? Dan vraagt dat wat huiswerk voor je in je bed kruipt. Je huid goed cleansen, wat olie in je haar, een dikke laag nachtcrème en je zult zien dat het ’s morgens minder tijd kost om je op te maken.

Kies voor de basics

Vandaag even geen winged eyeliner en rode lipstick waar je ook nog eens een lijntje bij moet aanbrengen. Mascara is snel en er gaat zelden tot nooit iets mis mee. Wil je een kleurtje op je lippen? Kies dan voor een lipgloss. Hier hoef je minder nauwkeurig mee te zijn en je kunt het vliegensvlug aanbrengen.

Multifunctionele producten zijn jouw reddende engel 

Veel producten hebben een dubbele functie. Denk aan zachtroze lipstick/gloss die ook als blush werkt. Of blush die je ook als oogschaduw kunt gebruiken. Het bespaart je zoveel werk en je kunt ze snel, snel op allerlei punten in je gezicht aanbrengen.

Leg je basics centraal in de badkamer 

Kies voor een centrale plek voor jouw basic make-upset. Zo hoef je niet iedere ochtend te zoeken en graaien naar de producten die je iedere ochtend nodig hebt. Die speciale paarse eyeliner of glitters kun je dan voor die speciale gelegenheid wel even zoeken tussen de rest.

Laatste redmiddel 

Heb je echt gééééén tijd? Draag dan alleen lipstick. Neem onderweg even de tijd om te stoppen voor de spiegel en breng een knallende kleur aan op je lippen. Zo denkt iedereen dat je toch opgemaakt bent.

Lees ook: