Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De verrassende voordelen van het minderen met conditioner

De verrassende voordelen van het minderen met conditioner

De verrassende voordelen van het minderen met conditioner

Het gebruiken van conditioner na het wassen van je haren gaat op de automatische piloot. Maar wist je dat het helemaal niet erg is om de conditioner soms te laten staan? Integendeel; het heeft juist voordelen om dit ritueeltje af en toe te skippen. Scheelt je vijf minuten in de ochtend!

Lees ook: Lui? Haren wassen zonder inspanning, zo doe je het!

Je haar wordt minder snel vet.

Dit willen we. Maar écht. Je haren zullen misschien iets minder zacht aanvoelen, maar ze worden ook niet binnen no-time vet. En je krijgt er ook iets stugger haar van, en dat is perfect voor het creëren van die messy hairdo.

what

Je haar zal lichter aanvoelen

Conditioner kan ervoor zorgen dat je haar verzwaard wordt, waardoor het snel plat en futloos lijkt. Door die conditioner juist eens niet te gebruiken, kan je haar plots veel lichter en zwieriger aanvoelen. I whip my hair back and forth…

conditioner4

Je haar kan meer glans krijgen

Whut?! En wij maar denken dat dit resultaat alleen door het gebruiken van conditioner te bereiken was. Conditioner stapelt zich als het ware op, waardoor je haar niet alleen zwaarder maar dus ook doffer kan lijken. Je lokken zullen zonder die lagen conditioner dus plots veel glanzender ogen.

blake

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10