Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Tips om je huid een handje te helpen

Tips om je huid een handje te helpen

Tips om je huid een handje te helpen

De tijd terugdraaien kan niet. Veroudering vertragen wel. Wist je dat met name externe factoren zoals stress, uv-stralen, vervuiling en slechte voeding invloed hebben op het verouderingsproces? Het goede nieuws is dat je je huid daartegen kan beschermen.

Flair samen met Vichy

Je huid dient als beschermend orgaan en houdt schadelijke invloeden van buitenaf grotendeels tegen. Stressfactoren – van binnenuit en van buitenaf – verstoren dit beschermingsmechanisme. Gevolg is dat je huid gevoeliger wordt en sneller gaat verouderen. Het geniepige is: dit heb je niet meteen in de gaten. Schadelijke effecten stapelen zich namelijk op en dit ga je heel geleidelijk zien. Totdat op een dag je huid doffer of gevoeliger wordt, rimpels gaat vertonen en er pigmentvlekken ontstaan.

Verbeter je leefstijl
De grote boosdoener? Onze eigen leefstijl. Maar liefst 80% van de sporen van veroudering blijken niet genetisch van aard te zijn. We hebben het druk en rennen van de ene afspraak naar de andere. Je huid weerspiegelt interne stressfactoren zoals vermoeidheid, angst of verkeerde voeding. Ook dagelijkse blootstelling aan uv-stralen (daglicht), airconditioning en luchtvervuiling brengen ongemerkt schade aan. En dat ga je uiteindelijk zien aan je huid. Zorg daarom goed voor jezelf, neem op tijd rust en zorg en bescherm je huid.

Help je huid
Slow Âge gaat de strijd aan met de opkomende tekenen van huidveroudering en helpt de beschermingsfunctie te verbeteren. Dankzij de mix van het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, bifidus uit probiotica en baïcalinewortel die een antioxiderende werking heeft. Je huid is onmiddellijk gehydrateerd en beschermd. Met SPF 25. Slow Âge is verkrijgbaar in de apotheek.

Wat als je de huid langzaam zou kunnen verouderen? Leer meer over Slow Âge in deze video.