Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dat wordt shoppen vanavond: V&D is terug!

Dat wordt shoppen vanavond: V&D is terug!

Dat wordt shoppen vanavond: V&D is terug!

Bijna anderhalf jaar geleden sloot de állerlaatste V&D van Nederland – het einde van een tijdperk. Klanten bleven weg bij de grote warenhuisketen, maar toen deze eenmaal écht verdween, bleken veel shoppers de oude, vertrouwde winkels tóch te gaan missen. Voor degenen die bleven hopen op een terugkeer van Vroom & Dreesmann hebben we goed nieuws: het is zover. 

Lees ook
Yes! Dít populaire modemerk opent binnenkort een winkel in Nederland

Dat wordt shoppen vanavond!

V&D opende vandaag opnieuw haar deuren. Virtueel dan, dat wel. De keten is terug als online warenhuis VD.nl, een webwinkel die richt zich op de interessegebieden van de actieve 40plussers, zoals reizen, hobby’s, gezondheid, wonen, tuin en mode.

Als vanouds

V&D heeft de ambitie om een vervolg te geven aan de rijke historie van Vroom & Dreesmann. Op termijn zullen succesvolle merken uit het verleden, zoals Liv, Soho en zélfs het Prijzencircus weer een rol gaan spelen. Wie een kijkje neemt op de site, krijgt het idee dat er stiekem niets verandert is. Zoals het bedrijf zelf kopt bovenaan de site: ‘Echte vriendschap is… elkaar jaren niet gezien, maar als je elkaar dan ziet, is het zoals vanouds’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still