Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Vamos a la playa: 15 x de vrolijkste strandtassen!

Vamos a la playa: 15 x de vrolijkste strandtassen!

Vamos a la playa: 15 x de vrolijkste strandtassen!

Waar gaat jouw reis heen deze zomer? Een ding wat je absoluut niet mag vergeten als je op strandvakantie gaat, is een grote strandtas. Hierin gooi je al je beach essentials, zodat je zonder zorgen de hele dag aan je kleurtje kunt werken. Wij selecteerden de 15 állerleukste voor je!

Groot formaat
Een strandtas is zó ontzettend handig, vooral als hij van groot formaat is. Want alleen je strandlaken en flinke fles koud water nemen al veel plek in. Tel daar een zonnebrandcrème, een zonnebril, een strandjurkje en een stapel tijdschriften bij op en de reden voor een joekel van een tas is daar.

Geen overbodige luxe
Of je nou alleen naar het strand gaat of spullen voor de kids mee moet nemen, je staat iedere keer weer versteld van de hoeveelheid spullen die je nodig hebt. Verbranden wil je niet, lekker liggen wél. Je vervelen wil je niet, inspiratie opdoen voor je volgende beach look in een dik tijdschrift juist weer wel. Precies daarom is een fijne strandtas echt geen overbodige luxe. Want een vakantie gaat om pure ontspanning, toch?

strandtassen

Klassiek of kleurrijk
Kies voor een klassiek rieten model die altijd goed is, en die je zelfs kunt gebruiken om helemaal in stijl naar de locale markt te gaan. Als je meer kleur aan je look wilt toevoegen, dan kun je compleet losgaan met printjes, kraaltjes en borduursels. Hieronder vind je de leukste strandtassen. Happy shopping! En niet vergeten je rug in te smeren, he?

Lees ook: