Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Eerste hulp bij uitgroei: zo fix je zelf je uitgroei nu de kapper gesloten is

Eerste hulp bij uitgroei: zo fix je zelf je uitgroei nu de kapper gesloten is

Eerste hulp bij uitgroei: zo fix je zelf je uitgroei nu de kapper gesloten is

Niet alleen de nagelsalons zijn dicht vanwege het coronavirus, waardoor je nu zelf de uitgroei van je nagels moet verhelpen, ook de kapperszaken hebben hun deuren voorlopig gesloten. En hoewel dat misschien niet een first world problem is, is het voor iedereen die om de paar weken in de kappersstoel plaatsneemt, niet per se een fijne bijkomstigheid.

Je uitgroei bijwerken

De veiligheid staat altijd voorop, en dus respecteert íedereen het besluit. Echter heeft moeder natuur geen boodschap aan het feit dat de kapper gesloten is en blijven je lokken dus gewoon lekker doorgroeien. En wanneer je je haar regelmatig voorziet van een vers kleurtje, komt de uitgroei nu hardnekkig om de hoek kijken. Nu posten veel kapperszaken ‘how to’-tutorials en worden er zelfs verfpakketjes aan huis afgeleverd, maar volgens hair- en make-upartist Leco van Zadelhoff kun je best wachten totdat je kapper weer open gaat. En wel met dít product.

Lees ook
Dít is de nieuwe trendy haarkleur voor 2020

Lekker sprayen

Ben je een beetje handig met je eigen uitgroei verven, of wellicht vind je dit de uitgelezen kans om je eigen haarkleur weer terug te krijgen, maar voor wie daar allemaal geen zin in heeft, is er ook een makkelijkere oplossing. Mocht je de deur uit moeten en je uitgroei even een opfrisbeurt willen geven, dat hoef je niet per se met verf in de weer, maar kun je ook gewoon een spray gebruiken. “Ik ben hier wel echt een voorstander van. Als je dit op je uitgroei sprayt, dan dekt het echt heel goed. Dan ben je voor even je uitgroei kwijt”, zo vertelde hij in de uitzending van RTL Boulevard.

Inmiddels benieuwd geworden? Merken als L’Oreàl en Kevin Murphy hebben de speciale sprays in hun assortiment.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: iStock