Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Getest: Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover

Getest: Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover

Mode & Beauty
Getest: Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover

Die paar verdwaalde haartjes boven je lip, heb jij die ook weleens laten harsen? Grote kans dat je daarna bultjes of een geïrriteerde huid kreeg. Die zijn dan weer minder charmant dan die paar haartjes. Daarom heeft Tweezerman een nieuwe ontharingstool ontworpen, waarmee je zelf je gezichtshaartjes kunt verwijderen. Het apparaatje ziet er ietwat vreemd uit, maar dat weerhoudt ons er niet van het eens uit te proberen.

Tweezerman Smooth Finish Facial Hair
De tool is niet goedkoop, 28,95 euro, maar belooft veel goeds. Met het apparaatje zou je gemakkelijk je gezicht van ongewilde haartjes kunnen ontdoen, en zelfs de dikste haren kunnen verwijderen. Hoe? Door het apparaatje op je huid te plaatsen en met de handvatten in tegengestelde richting te draaien. En dat alles zónder een geïrriteerde huid te krijgen na het ontharen. Klinkt goed, maar werkt ook?

Techniek
Ik bestudeer het apparaatje eerst eens even. Hij is roze, en daar scoor je natuurlijk altijd punten mee. In eerste instantie ziet het apparaatje er een beetje lastig uit, en is het me niet meteen duidelijk hoe ik te werk moet gaan. De video maakt het me iets duidelijker, maar het duurt toch nog even voor ik de juiste draaitechniek te pakken heb. Maar wanneer dat het geval is, kan ik los.

Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover

Handzaam apparaatje
Niets te veel gezegd, want het is inderdaad een snelle en gemakkelijke manier. Ondanks dat het apparaatje best groot is, is het handzaam genoeg om nauwkeurig te kunnen ontharen. Het doet me een beetje denken aan de ontharingstechniek met touwtjes. Misschien heb ik een lage pijngrens, maar ik vind het ontharen niet héél prettig aanvoelen. Daar waar harsen in een paar keer alle haartjes verwijdert, moet je met dit apparaatje vaker het onaangename gevoel doorstaan.

Eindoordeel
Toch ben ik zeer te spreken over de Tweezerman Smooth Finish Facial Hair Remover. Niet omdat ik nou zo geniet van het pijnlijke gevoel, maar wel omdat het een mooi resultaat geeft. Mijn huid wordt nauwelijks rood wanneer ik deze tool gebruik en ik heb ook geen last van huidirritaties of bultjes na de ontharing. Het apparaatje is niet goedkoop, maar ik vind het de euro’s meer dan waard. Want laten we eerlijk zijn, wanneer je twee keer per maand naar de beautysalon gaat voor een harsbehandeling, ben je veel duurder uit.

 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee