Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Oh boy! Deze schoen maakt zijn comeback in 2020

Oh boy! Deze schoen maakt zijn comeback in 2020

Oh boy! Deze schoen maakt zijn comeback in 2020

Steeds meer trends van vroeger maken een comeback – van trenchcoats tot een string boven de broek uit laten piepen. Maar de Uggs uit de 00’s waren nog áltijd een no-go. Tot nu!

Want geloof het of niet de Uggs zijn weer helemaal hot en happening. De laarzen – die oorspronkelijk uit Australië en Nieuw-Zeeland komen – zijn al bij meerdere celebs als Bella Hadid, Rihanna en Emily Ratajkowski gespot. En tja, als zij het dragen dan wéét je zeker dat het een trend is. Maar of we er zo blij mee moeten zijn?

De Uggs

Elke it-girl pronkte in de 00’s met de comfy Uggs. Of je de schoenen nu in het bruin, zwart of grijs had: ze maakten je outfit helemaal af. En de kameelkleurige schoen was voorzien van een heerlijk bontje. Dat was heel fijn voor de koukleumen onder ons. Maar de schoenen verdwenen echter al gauw uit het straatbeeld. Tot nu! Want deze celebs bewijzen maar wéér hoe leuk de schoen is.

Lage variant

Maar, wie een échte trendsetter wil zijn moet wél de lage variant in de kast hebben liggen, want alleen dat model is hot! Hoe je deze heerlijke schoenen het beste combineert? Daar moet je niet te lang over nadenken. De schoen is de finishing touch voor iedere outfit. Zo combineert Vivian Hoorn de Uggs met een mooie coltrui, pantalon en trechcoat. Maar ook is de schoen leuk te combineren met een jogging pak. Lekker mixen matchen dus 😉

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @chelsey_weimar

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Linda| Beeld: iStock, Instagram