Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trucje! Vanaf nu sta jij altijd charmant op de foto

Trucje! Vanaf nu sta jij altijd charmant op de foto

Mode & Beauty
Trucje! Vanaf nu sta jij altijd charmant op de foto

Zelfs je ouders – en als je een beetje pech hebt: je oma – hebben tegenwoordig Facebook en de kat van je 11-jarige neefje heeft zijn eigen Snapchatprofiel, dus overal zwerven foto’s rond waar jij zeer prominent op staat.

Om preciezer te zijn: slecht op staat. Je ‘standaardlach‘ is namelijk niet direct om over naar huis te schrijven en voor je flatteuze Kylie Jenner meets Monica Geuze-look moet je toch ten minste 13 minuten poseren en verschillende lichtplannen schrijven.

Smile!

Toch hoeft het niet zo te gaan. Er is ook namelijk ook een trucje waardoor jij snel en makkelijk als de allerbeste versie van jezelf op de foto kan staan. Het enige dat je nodig hebt, is vleugje alertheid en dit trucje. De volgende keer dat iemand een smartphone op je richt, dwing je mond dan niet in die ongemakkelijke cheese-grijns, maar formuleer het Engelse woordje money.

copyright: giphy

Waarom? “Cheeeeese” is sinds jaar en dag dé manier om een grote lach te voorschijn te toveren voor een foto, maar echt flatterend is het niet. Door cheese te zeggen wordt jouw lach namelijk veel te nadrukkelijk en dat zorgt voor een nogal geforceerd plaatje. Het woord money, aan de andere kant, geeft je mondhoeken een subtiele lift en maakt dat je mond een klein beetje open blijft – precies zwoel genoeg.

Probeer het maar eens voor de spiegel!

 

Probeer ook:

 

Bron: Pure Wow

Shoppen is altijd een goed idee