Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trucje voor onhandige nagellakkers: zó verwijder je restjes lak van je huid!

Trucje voor onhandige nagellakkers: zó verwijder je restjes lak van je huid!

Trucje voor onhandige nagellakkers: zó verwijder je restjes lak van je huid!

Ben jij een fervent nagellakker, en lak je het liefst je nagels iedere dag in een andere kleur? Dan zul jij je vast wel herkennen in de volgende situatie: je bent nét iets te enthousiast aan het lakken geslagen, waardoor er wat nagellak op je huid terecht is gekomen. Nagellakremover to the rescue zou je denken, maar dit goedje maakt het alleen maar erger. Not classy at all.

Alcohol
Hoe krijg je die nagellak van je vingers af, zonder de boel eerst te verspreiden? En vooral: zonder dat je al je watjes, wattenstaafjes en remover eraan verspilt? Het antwoord is simpel en niet geheel wat je zou denken: alcohol. En nee, we bedoelen geen Cosmopolitan drinken en je misère vergeten, maar de pure variant gebruiken op je huid.

Pigment
Waar nagellakremover je nagellak namelijk ‘smelt’, en het over je huid verdeeld wordt, zorgt alcohol ervoor dat je het pigment daadwerkelijk weg kunt halen, bijvoorbeeld veilig met een wattenstaafje. Gedenatureerde alcohol, die je vast wel in je medicijnenkastje hebt staan, zorgt er namelijk voor dat de nagellak in zijn geheel aangepakt wordt, zonder dit in delen af te breken.

Dus, clumsy thumbsy, je kunt gewoon je eigen manicure blijven doen en toch door het leven gaan zonder vlekken op je vingers. Yes!

giphy (2)

Bron: NSMBL

Lees ook: