Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > TREND: Deze winter doen we massaal aan ‘flanking’

TREND: Deze winter doen we massaal aan ‘flanking’

TREND: Deze winter doen we massaal aan ‘flanking’

Sinds enkele dagen heeft de winter zijn intrede gedaan – nog niet officieel natuurlijk –  want de temperaturen zakten al meermaals onder het vriespunt. Terwijl sommigen zich beschermen tegen de koude door meerdere lagen kleding over elkaar aan te trekken, zijn er anderen die bij dit weer nog steeds hun blote enkels tonen. Broek gekrompen? Nope, het gaat namelijk om de nieuwste modetrend genaamd flanking.

Het woord flanking is een samentrekking van ‘flashing’ en ‘ankle’ en betekent letterlijk het tonen van je enkels. Niet enkel de modellen op de catwalks grijpen deze winter naar kortere broeken en lage schoenen, maar ook in het straatbeeld is de trend niet weg te slaan. Het zijn voornamelijk modebewuste fashionista’s die ervoor kiezen om hun enkels te tonen, maar blijkbaar zijn er ook enkele regels die je moet volgen. Zo zou je namelijk slechts 2 centimeter bloot mogen laten zien.

Ook zou het verboden zijn om je voeten op te warmen in sokken“We zien heel wat kortere broeken en platte schoenen en dan is gewoon net iets esthetischer, iets mooier, om toch maar te kiezen om geen kousen te dragen”, vertelt fashionista Tiany Kiriloff. Wie bibbert door de gedachte om niet volledig ingepakt het huis te verlaten, zal misschien verrast zijn dat de trend eigenlijk heel gezond is. Je lichaam zou namelijk gemakkelijker kunnen wennen aan de koude.

#shoes #withe #pinroll #flanking #nosoking #style #blackandwhite #kontrast #hip #jung #stehen #langeweile #hashtag

Een foto die is geplaatst door Maximilian K. (@imax1994) op

#hoi @ststudio.hq

Een foto die is geplaatst door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee