Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > TREND: Mannen hangen kerstballen in hun baard

TREND: Mannen hangen kerstballen in hun baard

TREND: Mannen hangen kerstballen in hun baard

Heb jij er ook zo van genoten om eindelijk weer je kerstboom te mogen versieren? Dan ga je blij zijn met het nieuws dat je dit jaar ook nog anderen dingen een beetje mag opsmukken, zoals bijvoorbeeld de baard van de man in je leven. Deze kerst worden namelijk de befaamde hipsterbaarden versierd met kerstballen.

De mannenbaard heeft het afgelopen jaar al veel moeten verdragen. Zo werden ze in de zomer nog versierd met bloemetjes en glitter en nu komt er alweer een nieuwe baardtrend opzetten. Met de kerstsfeer in het achterhoofd ontwierpen de mannen achter ‘Beard Baubles’ een speciale accessoirelijn voor hipsters, namelijk kerstballen om in je baard te hangen.

Goed doel

Wie dus echt helemaal hip en trendy wil zijn dit jaar, versiert zijn baard met kerstballen. Niet de grote exemplaren, maar speciaal ontworpen kleurrijke balletjes. Mannen zien er hierdoor niet enkel heel feestelijk uit, ze steunen ook tegelijkertijd het goede doel. De volledige opbrengst van de Beard Baubles gaat namelijk naar beardseason.com, een Australisch goed doel dat mannen aanmoedigt zich te laten controleren op huidkanker.

Jammer genoeg zijn de Beard Baubles voor dit jaar alweer volledig uitverkocht, maar in onderstaand filmpje zie je hoe je ze zelf kan maken.

Lees ook: