Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trend-alert: Deze bikini uit de jaren zeventig komt helemaal terug

Trend-alert: Deze bikini uit de jaren zeventig komt helemaal terug

Trend-alert: Deze bikini uit de jaren zeventig komt helemaal terug

Trends komen en gaan. Deze bikini uit de jaren zeventig maakt nu zijn comeback. Het gaat hier om de gehaakte bikini. Deze zomer ga je de hippie-stijl bikini zeker vaak voorbij zien komen, net als vijftig jaar geleden. 

Terug naar de jaren zeventig

Laatst werd de gehaakte bikini al bij Kylie Jenner op Instagram gespot, en we weten: als de Kardashian of de Jenners het dragen wordt het sowieso een trend. Nieuw is de bikini trend niet. Deze gehaakte zwemkleding werd voor het eerst in de jaren zeventig gedragen. Zoals dat gaat met trends, was de gehaakte bikini een tijdje uit de mode, maar komt dit seizoen weer helemaal terug. Deze zomer gaan we veel meer gehaakte mode zien. Gehaakte hoedjes, tassen en vestjes zijn enorm hip aankomende zomer. Het is tijd om snel weer te gaan haken.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ? (@kyliejenner)

Lees ook
Kleding kapot? Gooi het niet weg maar gebruik déze nieuwe trend

Zwemmen maar?

Je vraagt je vast af of het niet vervelend is om met een gehaakte bikini te zwemmen. Het antwoord hierop is: jawel. De bikini wordt ontzettend zwaar door het water. Deze bikini’s zijn dus vooral bedoeld om in rond te lopen en te gaan zonnen. Als je bikinibroekje te zwaar wordt door het zwemmen, heb je de kans dat het broekje zo zwaar wordt dat je het verliest. Dat is absoluut geen optie. Gelukkig is deze trend zo populair aan het worden dat er ook bedrijven zijn die deze bikini zo maken dat het alleen de look van een gehaakte bikini heeft en dus wel waterproof is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages