Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trend alert: de ‘suspender earring’!

Trend alert: de ‘suspender earring’!

Trend alert: de ‘suspender earring’!

Als onder andere Gigi Hadid en Anna Kendrick ermee gezien worden, kunnen we ervan uitgaan dat de ear suspender een trend wordt. ‘De wat’, zeg je? De ear suspender is een oorbel dat óp je oor hangt, in plaats van eraan. Klinkt moeilijk, maar het ziet er heel cool uit!

Celebs
Topmodel Gigi is duidelijk een grote fan van de hippe hangertjes. Ze werd er al meerdere keren mee gespot, zélfs tijdens fotoshoots. Ook ‘Pitch Perfect’-actrice Anna Kendrick en Sophia Bush – Brooke uit ‘One Tree Hill’ –  doen mee met de opkomende trend. En als we het niet mis hebben, gaan we deze trend binnenkort overal zien.

Piercingshop
De ear suspender draag je in normale gaatjes, dus je moet gelukkig niet opnieuw langs de piercingshop om mee te zijn. Yay! Hoe het nu werkt? Eigenlijk is het simpel: in plaats van naar beneden, hangt de oorbel gewoon naar boven. Het boogje gaat dan over de binnenkant van je oor.

Amerikaans Juwelenmerk
Dit mooie sierraad werd uitgevonden door de vrouwen achter Smith + Mara, een Amerikaans juwelenmerk dat super populair is bij celebs. Je kan het al raden: duur dus. Voorlopig laten we de ear suspenders nog even aan ons voorbijgaan, maar het zal sowieso niet lang duren voordat Asos en andere webshops de trend overnemen. Voor véél leukere prijsjes.

Hier draagt Anna Kendrick de oorbellen.

Bron: Fashionista

Lees ook: