Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Trend: De 3 it-broeken van het moment die iedereen kan dragen

Trend: De 3 it-broeken van het moment die iedereen kan dragen

Trend: De 3 it-broeken van het moment die iedereen kan dragen

Hoewel de zomerse temperaturen momenteel enkel korte shorts of rokjes toelaten, weten we ook dat we binnenkort terug voor een lange broek zullen kiezen. Wij tonen je alvast de 3 populairste broeken van het moment die iedereen kan dragen en geven je enkele tips om ze te combineren.

1. De wijde pantalon

Wie de skinny-broeken een beetje beu is, grijpt vanaf nu beter naar een wijde pantalon. De broek is niet alleen super comfortabel, maar ook ongelofelijk stijlvol. Door de bredere broekspijpen is de wijde pantalon de ideale truc om je lichaam optisch langer te doen lijken.

De pantalon is een kledingstuk dat je bijna overal naartoe kan dragen. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje gaat stappen met vriendinnen of lekker gaat lunchen, de pantalon is vanaf nu je beste vriend. Combineer de pantalon met een top en een blazer voor een elegante en professionele outfit op kantoor, of ga voor een romantische look en combineer de pantalon met een losse blouse.

2. De culotte

De culotte is helemaal terug van weggeweest! De hippe kuitbroek is te vinden in alle kleuren en vormen en iedereen kan ’em dragen. Hou wel rekening met je figuur en kies voor het juiste model dat jouw troeven in de verf zet.

Ben je eerder klein van gestalte? Kies dan voor een culotte in dezelfde kleur als je topje. Hierdoor ga je je lichaam optisch verlengen. Ook kortere versies van de culotte zijn perfect voor kleine mensen, ze vallen namelijk net boven de knie waardoor je groter zal lijken.

Heb je bredere heupen? Kies dan voor een culotte met een hoge taille die je heupen in verhouding brengt.

3. De paper bag pants

De ‘paper bag pants‘ ziet eruit zoals de naam zou doen vermoeden, als een papieren zak. De taillelijn bestaat uit een heleboel extra stof, maar kan ongelofelijk flatterend zijn voor je heupen en taille. Dit ook al door de hoge taille die standaard aanwezig is.

Je combineert de paper bag pants het best met een crop top of een strakke, aansluitende top, omdat de broek zelf vrij losjes om het lichaam zit. Steek ook telkens je shirt in je broek, zodat de extra stof niet zichtbaar is. Je kan ook kiezen voor een dunne riem of een stoffen riem die je nonchalant rond je broek knoopt.

Lees ook: