Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Topmodel Gigi Hadid: ‘Ik ben nog steeds erg onzeker op de catwalk’

Topmodel Gigi Hadid: ‘Ik ben nog steeds erg onzeker op de catwalk’

Topmodel Gigi Hadid: ‘Ik ben nog steeds erg onzeker op de catwalk’

Van een topmodel à la Gigi Hadid zou je denken dat ze zelfverzekerd door het leven gaat, zonder zich druk te maken over haar looks. Want laten we wel wezen, dat haar, die benen, die smile… ze is niet voor niets een van de meest gewilde modellen du moment. En toch blijkt ook de half-Nederlandse Gigi nog dagelijks te worstelen met onzekerheden.

Screen test
Voor een videoserie van modetijdschrift en -website W Magazine, worden bekende types aan de tand gevoeld. Het item heet ‘Screen Test’ en deze keer was Gigi Hadid aan de beurt. Allerlei prangende vragen werden op het blonde topmodel afgevuurd, en wanneer het over onzekerheden gaat, doet Gigi een bijzondere uitspraak.

‘Obviously not the best’
Over haar veelbesproken loopje op de catwalk vertelt Gigi met een lach dat ze ‘obviously‘ niet de beste is, en dat ze nog steeds hard aan het werk is om haar catwalkverschijning te verbeteren. Ook doet de 21-jarige blondine uit de doeken dat ze zó zenuwachtig is wanneer er een billboard van haar in de straten hangt, dat ze er zelf niet naar durft te kijken. “I’ll ask my friend to go and send a picture!”

Bekijk hieronder het hele interview met Gigi Hadid. Don’t you just love her?

Bron: W Magazine

Lees ook: