Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Too cute, deze tutu’s vrolijken je outfit meteen op!

Too cute, deze tutu’s vrolijken je outfit meteen op!

Too cute, deze tutu’s vrolijken je outfit meteen op!

Oké, vrouwen zijn nu eenmaal prinsessen. There, we said it. En daar bedoelen we niet mee dat we allemaal verwende krengen zijn die bediend willen worden, nee! We bedoelen daarmee dat we ons allemaal diep vanbinnen iedere dag zo mooi willen voelen als op onze trouwdag. Kwijl jij ook al sinds je je kunt herinneren bij het zien van de schattige tutu in de leader van Sex And The City? YES, dan zijn we vanaf nu soulmates!

giphy

De tutu is superhip en heerlijk op deze soort ‘zomer’dagen. Je kunt hem eindeloos combineren met truien, T-shirts en blouses. Perfect voor een stevige portie vrolijkheid op een regenachtige dag zoals vandaag.

Ben je lang? Speel met lengte! 

collage lengte

Copyright: Pinterest

Ben je gezegend met lange benen? Dan ben jij een lucky bastard die kan kiezen voor een tutu tot op de grond. Heel sprookjesachtig, tikje dramatisch maar superelegant.

Combineren, wie zijn best doet zal het leren! 

collage 1

Copyright: Pinterest

Omdat de rok vrij opvallend is, kun je de bovenkant beter rustig houden. Kies voor neutrale tinten die bij de rok passen, maar wees zeker niet bang voor kleur. Poederroze, rood, blauw, grijs… Je hoeft echt niet alleen voor wit te gaan! Doe je ding en kijk wat mooi bij je figuur past. Een blouse of trui doen het doorgaans erg goed.

collage 1Wil je nu ook zo rondhuppelen in een tutu? We know the feeling! Wij zochten waar je een tutu kunt kopen en vonden deze prachtige exemplaren:


Lees ook: