Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Opmerkelijke TikTok-video gaat viral: vrouw smeekt om hulp na verwarren superlijm met haarspray

Opmerkelijke TikTok-video gaat viral: vrouw smeekt om hulp na verwarren superlijm met haarspray

Mode & Beauty
Opmerkelijke TikTok-video gaat viral: vrouw smeekt om hulp na verwarren superlijm met haarspray

TikTok barst van de dansvideos die viral gaan, maar deze week ging er wel een heel bijzonder filmpje de wereld over. Een Amerikaanse vrouw vraagt in paniek hulp aan medegebruikers van de populaire app, omdat ze per ongeluk superlijm in haar haar heeft gesmeerd.

Sterk spul hè?

Tessica Brown (40) vertelt dat haar normale haarlak op was en dat ze daarom een andere spuitbus pakte. Dat bleek echter geen haarlak, maar megasterke lijm in spuitbusvorm. Deze zogenaamde ‘Gorilla Glue’ is bedoeld om dingen als hout, laminaat en stof vast te plakken, een goedje dat dus een tik(tok)kie sterker is dan een doorsnee haarproduct.

Strak in de ‘lak’

In de video vertelt de wanhopige Tessica dat ze haar haar al vijftien keer gewassen heeft, maar dat geen beweging in haar kapsel te krijgen is. Ook trapt ze nog even een open deur in door anderen op het hart te drukken nóóit deze spray voor je haar te gebruiken.

De tekst gaat verder onder de video

@im_d_olladyStiff where????? Ma hair 🤬🤬♬ original sound – Tessica Brown

Voor de rechter

Volgens entertainmentsite TMZ overweegt Tessica nu om de fabrikant van de superlijm voor de rechter te slepen. Ze heeft zelfs een advocaat geregeld. De fabrikant zelf denkt er heel anders over. Op Twitter laten ze weten duidelijk op de verpakking aan te geven dat de lijm alleen voor industrieel gebruik is en er wordt gewaarschuwd het uit de buurt van de ogen, huid en kleding te houden. Ondanks alles zei de fabrikant te hopen dat Tessica snel medische hulp krijgt en de lijm uit haar haar krijgt.

De tekst gaat verder onder de tweet

Lees ook:
TikTok-hack: zó kun je het verzenden van een email ongedaan maken

Glue Ivy

Tessica krijgt naast veel kritiek ook hulp aangeboden van alle kanten. Neal Farinah, de haarstylist van Beyoncé, laat op zijn Instagram weten dat we allemaal fouten maken en we Tessica juist moeten helpen nu in plaats van afkraken. Ook zegt hij dat mocht Tessica hulp nodig hebben met het verzorgen van haar hoofdhuid of het aanschaffen van een pruik, ze hem een DM mag sturen.

De tekst gaat verder onder de foto

View this post on Instagram

A post shared by Neal Farinah (@nealfarinah)

Eind goed, al goed 

Gelukkig is er nu licht aan het einde van de tunnel. TMZ laat weten dat na een operatie van 12.500 dollar, die ze gratis kreeg aangeboden van plastisch chirurg Dr. Michael Obeng, de lijm eindelijk verwijderd is. De operatie – wat die precies inhoudt, weten we ook niet – had niet alleen een enorm prijskaartje, hij duurde ook nog eens vier uur. Maar goed, da’s niks vergeleken bij een leven lang met een lijmkapsel rond lopen, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: TMZ, TikTok, Instagram, Twitter | Beeld: Getty

Shoppen is altijd een goed idee