Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Te cute: dit 6-jarige meisje is zo stylish dat ze in Vogue staat

Te cute: dit 6-jarige meisje is zo stylish dat ze in Vogue staat

Te cute: dit 6-jarige meisje is zo stylish dat ze in Vogue staat

Altijd al instafamous willen worden? Dit 6-jarige meisje is het gewoon gelukt! Haar outfits zijn zelfs zo fashionable dat ze ermee in Vogue staat. 

Lees ook: Hilarisch: Als Barbie moeder was en Instagram had

Ze heeft dan ook al meer dan 100 duizend volgers op Instagram weten te verzamelen. De stijl van Coco is die van een Harajuku-meisje: met verschillende kleurrijke en funky outfits steelt ze de show. Al jaloers? Het wordt erger. Ze mag namelijk ook nog eens naar allerlei fashion shows en merkfeestjes, waaronder stijlsessies van Chanel.

Vintage store
Coco’s voorliefde voor mode is deels gevoed door haar ouders die een vintage winkel hebben. Al sinds ze een baby was, bracht haar vader haar kleren van over de hele wereld. En alhoewel haar ouders haar misschien nog steeds wat styling tips geven, kiest Coco al sinds ze twee jaar oud is zelf haar outfits uit.

Werelds
Haar ouders benadrukken dat haar account niet bedoeld is om Coco neer te zetten als een stijlicoon, maar om haar meer van de wereld te leren. ‘Whatever she wishes to do in the future, we want to support her own will. Whatever it is she chooses to pursue, there’s no doubt Coco will do it with style.’ En stijlvol, dat is ze!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Metro.co.uk