Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Styling tip: zo draag je die mooie culotte

Styling tip: zo draag je die mooie culotte

Styling tip: zo draag je die mooie culotte

Als we een mode-item van de zomer van 2016 moeten kiezen, is dat zeker weten de culotte. De stijlvolle broek domineert het straatbeeld bij alle leeftijden. Van celebs tot jouw buurvrouw, iedereen wordt gespot met het item rond de heupen. En zien ze er niet fantastisch uit? 

Een culotte is een broek die smal is aan de heupen en wijd uitloopt. De lengte varieert tussen net over de knie tot aan de enkels. Hoe draag je deze hippe broek het beste?

Classy met heels 

collage heels

Pinterest

Wil je jouw benen een extra boost geven? Draag hem dan met een witte blouse en hoge hakken. Hakken met een puntige neus zijn weer helemaal in en versmallen je benen. Pretty and very classy!

Comfy met sneakers 

collage sneakers

Pinterest

Ga je een dagje shoppen en verkies je toch liever sneakers? Kies dan voor een donker model dat iets langer komt in combinatie met witte sneakers. Een neutrale top staat het mooiste, zoals streepjes of zijde.

Lichte kleuren ogen luchtig 

witte collage

Pinterest

Een witte culotte gecombineerd met lichte items is altijd een goed idee. Het ziet er erg chic en zomers uit. Geen zware outfit voor jou, maar superelegant de zomer in!

Ook een culotte kopen? Dat doe je hier:

 


Lees ook: