Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Simpele trucs om je hakken net wat comfortabeler te maken!

Simpele trucs om je hakken net wat comfortabeler te maken!

Mode & Beauty
Simpele trucs om je hakken net wat comfortabeler te maken!

High heels; de meesten van ons hebben er een haat-liefde verhouding mee. Want, oh wat zijn ze mooi, maar oh, wat doen ze pijn. Met deze simpele trucs zou het lopen op hakken een stuk comfortabeler moeten zijn! 

Lees ook: Rare trend: sokken óver je hakken dragen!

Plak twee tenen samen
Er zijn dames die zweren bij deze truc. Als je je derde en vierde teen met sporttape aan elkaar plakt, zou je een zenuw ontlasten. Dit zorgt er dan weer voor dat je aan het eind van de dag aanzienlijk minder pijn hebt.

Zooltjes
Een simpel gelkussentje onder de bal van je voet doet wonderen!

Gladde zool
Sommige hakken hebben zo’n mooi gave onderkant. Hoewel dat er prachtig uitziet, is het nogal glad en zou je zomaar eens uit kunnen glijden. Pak een stuk grof schuurpapier en schuur de onderkant licht op, zo krijg je veel meer grip.

Pauze
Neem regelmatig pauze! Trek je hakken even uit en masseer je voeten om de doorbloeding weer goed te krijgen. Heb je je hakken aan tijdens een werkdag? Probeer ze dan gewoon uit te houden zo lang je daar de mogelijkheid voor hebt.

Bandjes
Let goed op bij de aanschaf van een nieuw paar heels. Hakken die een bandje om de enkel hebben geven je veel meer steun en dat zorgt weer voor minder pijn.

 

 

Shoppen is altijd een goed idee