Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Met dit simpele trucje draag je hoge hakken zonder pijn

Met dit simpele trucje draag je hoge hakken zonder pijn

Mode & Beauty
Met dit simpele trucje draag je hoge hakken zonder pijn

Strompelde jij al meerdere keren op je blote voeten naar huis omdat je hoge hakken zoveel pijn deden? En heb je nu standaard een tweede paar platte schoenen bij als je naar een feestje moet? Of heb je die pumps voor altijd afgezworen?

Dat is helemaal niet nodig, want geef toe; zo’n hoge hakken staan toch beeldig onder een frayed jeans of jurkje. En de oplossing om ze te dragen zonder pijn is even simpel als goedkoop: tape.

Zo doe je het

Om dit trucje toe te passen, hoef je helemaal niet super handig te zijn. Het enige wat je moet doen is je derde en vierde teen samentapen (begin te tellen vanaf je grote teen). Het mooiste hierbij is medische tape, die valt een stuk minder op dan andere tapes.

Geloof je het nog niet helemaal? Dan zal de wetenschappelijke verklaring je misschien overtuigen. Tussen je twee tenen loopt een zenuw die pijn veroorzaakt als er druk op wordt gezet. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je hakken draagt. Tape haalt de druk van die zenuw weg, waardoor jij een hele avond op je hakken kunt dansen. Dubbel feest! Ga dus snel een rol tape halen en trakteer jezelf gelijk op een nieuw paar pumps: dat heb je wel verdiend 🙂

copyright: giphy

 

 

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee