Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: stijlvol op tijd met deze hebberigmakende horloges

Shoppen: stijlvol op tijd met deze hebberigmakende horloges

Shoppen: stijlvol op tijd met deze hebberigmakende horloges

Ben jij vaak te laat op afspraken en verlies jij geregeld de tijd uit het oog? Wellicht dat een hip horloge je gaat helpen deze gewoonte te veranderen. Want het is stiekem toch best wel fijn om niet te hoeven haasten, en eens zonder klotsende oksels op je afspraak te verschijnen. Toch?

Sierraad
Een horloge dient al lang niet meer alleen als praktisch accessoire, maar is zo langzamerhand een echt sierraad geworden. Ze zijn er dan ook in alle soorten en maten, om over de verschillende kleuren, patroontjes en polsbandjes nog maar te zwijgen. Je kunt er alle kanten mee op, en een horloge is zowel stoer als klassiek te dragen.

Kekke klokjes
Kies voor een klokje in roségoud voor een fashionable manier om altijd op tijd te zijn, of voor een klassiek model in zilver- of goudkleur. Spelen met een opvallend polsbandje is ook een optie, en een groter model is leuk wanneer je niet zo van subtiel houdt. Het dragen van een horloge is hot en nog handig ook, en daarom hebben we hieronder een selectie gemaakt van de allerleukste en mooiste klokjes voor om je pols deze winter! Happy shopping!

Lees ook: