Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: fruitige lipsticks voor dé finishing touch van je zomerse look!

Shoppen: fruitige lipsticks voor dé finishing touch van je zomerse look!

Shoppen: fruitige lipsticks voor dé finishing touch van je zomerse look!

Een fijne lipstick is wat ons betreft hét beauty item bij uitstek om standaard in je tas te hebben deze zomer. Want op het strand is make-up dragen niet écht een uitkomst, maar een een lippenstift in een fruitig tintje kan juist wel. Let’s get tropical!

Perfecte beach look
Het samenstellen van de perfecte beach look kan een pittig klusje zijn – al helemaal als je minstens tien bikini’s en strandjurkjes in je koffer hebt gestopt. We maken de keuzestress er niet gemakkelijker op door deze zomerse lippenstiften met jullie te delen, maar je outfit is nou eenmaal niet compleet zonder een gekleurde lip. Toch?

Au naturel
Voor de zomerse dagen kun je het make-up wise ’t beste zo naturel mogelijk houden, aangezien al die zorgvuldig aangebrachte foundation al gauw in straaltjes van je gezicht afdruipt. Hitte en zweet gaan nou eenmaal niet goed samen met make-up. Mascara loopt binnen no time uit wanneer je van je hippe flamingo floaty afvalt, dus de keuze voor make-up is vrij beperkt.

lipsticks

Bye blotebillengezicht
Wil je er tóch wakker en fris uitzien en dat blotebillengezicht het liefst wat mijden, maar niet urenlang voor de spiegel hoeven te staan? Doe dan je voordeel met een fijne lipstick. Kies voor übervrouwelijk roze-rood-oranje, zwoel felrood of juist lieflijk zachtroze op je lippen deze zomer. Het brengt je gezicht gelijk tot leven, en is prima te dragen wanneer je je van het strand regelrecht naar het terras begeeft.

Shop hieronder de fruitigste zomerlipsticks!

Lees ook: