Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: Een streepje voor

Shoppen: Een streepje voor

Shoppen: Een streepje voor

Die Parijse meisjes krijgen het altijd klaargespeeld om er flawless uit te zien, zonder er ook maar enige moeite voor lijken te doen. Terwijl wij met een nonchalante look al gauw slordig overkomen, stappen zij zonder pardon met ongekamde haren de deur uit. Om die coupe vervolgens te rocken met klasse. Hoe dan?!

Als je iets beter kijkt naar de stijl van Franse vrouwen, dan valt er een aantal dingen op. Zo zie je al snel dat zij kiezen voor kwaliteit, zich niet laten leiden door trends, en ver uit de buurt blijven van polyester en andere synthetische stoffen. Daarnaast is hun haar nooit té perfect, zijn hun nagels doorgaans rood gelakt en combineren ze een duur item – zoals een mooi biker jacket – met een betaalbaar kledingstuk. Een vintage jeans bijvoorbeeld.

bretons streepje

Nu is een stijltje stelen van een Franse dame niet zomaar gedaan zonder de plank alsnog volledig mis te slaan. Maar een ding is wereldwijd bekend, en dat is dat er haast niets meer Frankrijk ademt dan een streepje. Haal daarom deze zomer de Française in jou omhoog en kies voor een kledingstuk met een streepjesdessin!

Lees ook: