Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: 19 zomerse crossbody bags waarmee je de show steelt!

Shoppen: 19 zomerse crossbody bags waarmee je de show steelt!

Shoppen: 19 zomerse crossbody bags waarmee je de show steelt!

De liefde van vrouwen voor tassen is oneindig, dat is een feit waar we niet lang over hoeven te praten. Maar waar we wel even een momentje voor nemen, is deze selectie van fijne crossbody bags.

Collectie
Een goede schoudertas mag echt niet ontbreken in je tassencollectie, want ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heel handig. En nog beter voor je schouders ook! Want door overal waar je gaat een grote shopper mee te zeulen, belast je continu je lichaam waardoor je scheef gaat lopen. En da’s niet erg bevorderlijk voor die rug van je.

Niet te groot, niet te klein
Maar dat terzijde. Een mooi exemplaar is zeker de moeite waard om aan te schaffen. Niet te groot en niet te klein. Eentje waarin precies genoeg essentials passen, zoals je telefoon, portemonnee, sleutels en een lipstick.

crossbody bags

Eyecatcher
Kies voor een kleurrijke schoudertas als je deze zomer je outfit wilt opleuken met een eyecatcher, of sla je slag met een klassieke variant die jarenlang om je schouder kan bungelen zonder out of style te gaan.

Wij selecteerden de allermooiste crossbody bags, variërend in kleur en prijs – voor elk wat wils. Happy shopping!Lees ook: