Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: 15x Olympisch goud voor om je nek!

Shoppen: 15x Olympisch goud voor om je nek!

Shoppen: 15x Olympisch goud voor om je nek!

Ben jij compleet in de ban van de Olympische spelen en totaal geobsedeerd door die gouden plakken? Dan heb je vast wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn er eentje om je nek te kunnen hangen terwijl het Volkslied speelt en het hele land je toejuicht. Goed nieuws voor jou, fanatiekeling! Want Flair heeft voor jou 15 prachtige kettinkjes geselecteerd, met een olympisch gouden kleurtje.

Nieuw modeseizoen
Minimalistische sieraden zijn al langer een trend, en nog steeds here to stay voor het komende modeseizoen. En dat stemt ons zeer blij, want subtiele kettinkjes zijn dé manier om een outfit van een fijne en speelse persoonlijke touch te voorzien. En dat zonder al te veel moeite te hoeven doen, want de plank misslaan is met deze trend een angst die je met een groots gebaar overboord kunt gooien.

ga voor goud

Eindeloos combineren
Je kunt naar hartelust combineren en het zo subtiel of opvallend aanpakken als je maar wilt. Gouden kettinkjes zijn er in alle soorten en maten, met subtiele hangertjes, teksten of versierd met steentjes voor een iets gewaagdere keuze. Leuk is om te kettinkjes met verschillende lengtes samen te dragen, en zo echt te layeren met verschillende gouden exemplaren.

Ga voor goud, en bekijk hieronder de mooiste gouden plakken die je wél kunt bemachtigen. Gewoon, vanachter je laptop met een doos chocola bij de hand. Just how we like it. Want sieraden heb je nooit genoeg, toch?

Zin om nog meer te shoppen?