Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: 17x minimalistische oorbellen voor een ear party!

Shoppen: 17x minimalistische oorbellen voor een ear party!

Shoppen: 17x minimalistische oorbellen voor een ear party!

Het dragen van meerdere oorbelletjes in één oor ziet er feestelijk uit en is een heel leuke manier om een beetje pit aan je look te geven. Aan deze trend is zelfs een naam gegeven, namelijk de ear party. Want ja, het is écht een klein feestje in je oor.

Hoe dan?
Dé truc voor de perfecte ear stack is het kiezen van verschillende kleine en minimalistische oorbelletjes en piercings. Deze zijn niet te groot en opvallend, waardoor je er prima meerdere van kunt dragen in één oor.

earparty

Combineren
Zilver en goud combineren is geen fashion faux pas meer, dus je kunt vanaf nu zonder pardon helemaal losgaan. Je linker- en rechteroor hoeven ook niet symmetrisch gestyled te worden, wat het eigenlijk alleen nog maar leuker maakt. Ben je weer eens een oorbel kwijtgeraakt? No problem! Doe gewoon die ene in je ene oor en draag een compleet ander vrolijk knopje in je andere oor.

Wij hebben een selectie gemaakt van de allerleukste ringetjes, steentjes, hangertjes en knopjes om te shoppen. Welke oorbel is jouw favoriet? Happy shopping!

Lees ook: