Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: 11x lifesavers voor tijdens een regenachtig festivalweekend

Shoppen: 11x lifesavers voor tijdens een regenachtig festivalweekend

Shoppen: 11x lifesavers voor tijdens een regenachtig festivalweekend

We kunnen er allerlei mooie gezegdes voor bedenken en er een vrolijke twist aan geven, maar één ding is zeker: Nederlandse zomers zijn niet écht zorgeloos zonnig. Toch houdt dat de festivalgangers niet tegen, want gewapend met een goed paar laarzen overleef je die modderpoel wel. Maar hoe kom je alsnog fashionable voor de dag?

Wapperende poncho’s
Denk je aan festivals, dan denk je aan zon, dansen op blote voeten en afgeknipte denim shorts dragen. De gedachte aan regenlaarzen, wapperende poncho’s en blauwe lippen van de kou verdring je liever. Maar helaas staat het Hollandse festivalseizoen niet garant voor exotische taferelen, dus zul je ook creatief met je outfits moeten zijn.

Spelen met laagjes
Hoe zorg je ervoor dat je wél stylish en festival proof over het terrein stapt, maar niet bibbert van de kou? Het codewoord hiervoor is simpel: laagjes. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar het dragen van laagjes is je lifesaver tijdens regenachtige festivals. Een klassieke top of body (zwempak volstaat ook), draag je onder je favoriete streepjesshirt, waarover je een fijne sweater draagt. Gooi daar een hippe regenjas overheen, en je bent ready to go.

En vergeet je regenlaarzen niet! Welke dingen je nog meer door een regenachtig festivalweekend helpen, zie je hieronder. Happy shopping!

 

Lees ook: