Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shoppen: 11 x kleur bekennen met deze vrolijke sierraden!

Shoppen: 11 x kleur bekennen met deze vrolijke sierraden!

Shoppen: 11 x kleur bekennen met deze vrolijke sierraden!

Als jouw standaard keuze het dragen van een all black outfit is, kan alleen het denken aan kleur je al nachtmerries geven. Toch is kleur een trend die dit najaar erg groot is, dus kan dat een mooi moment zijn om eens uit je comfort zone te stappen. En hoe kun je dat nou beter aanpakken, dan met een subtiel sierraad?

Alle kleuren van de regenboog
We snappen heus wel dat je niet gelijk een outfit in alle kleuren van de regenboog zult aantrekken, en zelfs als je wel van kleur houdt kan een outfit bestaande uit meerdere kleuren al too much zijn. Wanneer je toch met de trend mee wilt gaan en meerder kleuren in een lookje wilt combineren, is het een goede en veilige keuze om dit te doen met minimalistische sierraden in vrolijke kleurtjes.

Arm party
Door te kiezen voor meerdere minimalistische sieraden van verschillende lengtes en in verschillende kleuren, kun je heel leuk spelen met layers. Oftewel: een ware arm party creëren met armbandjes in verschillende kleurtjes, of een simpele top opleuken met allerlei vrolijk gekleurde kettinkjes. Mocht je wel van een statement houden, kun je ook kiezen voor een opvallende oorbel in meerder kleuren, of een choker in een opvallende kleurtjes.

Wij hebben de leukste minimalistische jewelry voor je verzameld, zodat je heel simpel wat kleur kunt toevoegen aan je dagelijks leven. Het leuke is, dat je van kleur nog vrolijk wordt ook! En da’s niet verkeerd, met de herfst in aantocht. Toch?

 

Lees ook: