Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Shop de trend: 11x classy hakken waar je wél de hele dag op kunt lopen

Shop de trend: 11x classy hakken waar je wél de hele dag op kunt lopen

Shop de trend: 11x classy hakken waar je wél de hele dag op kunt lopen

‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,’ is een gezegde waar wij ons allemaal wel in herkennen. Een té strakke broek toch dragen omdat-ie zo mooi staat, of urenlang paraderen op torenhoge hakken voor de ultieme lift van je billen. Het resultaat? Blaren alom. Maar met de herintrede van de laaggehakte schoen is die misère verleden tijd!

Inspiratie
Mode gaat niet altijd hand in hand met comfort. Integendeel, sommige trends zijn zó opzichtig of op zijn zachts gezegd opmerkelijk, dat je de trend maar laat voor wat-ie is en voor je oude vertrouwde kledingkeuze gaat. Wel kan een trend – ieder seizoen weer – zorgen voor inspiratie. Nét even iets anders kiezen dan je normaal gesproken zou doen is dan vaak het resultaat.

low heels 1

Classy en comfy
Maar deze trend is er een om met open armen te ontvangen. Want juist comfort is wat de boventoon voert bij deze schoenkeuze, waarmee je niet alleen ontzettend classy én comfortabel de deur uit stapt, maar ook nog eens zonder zorgen een hele dag kunt rondlopen. En na een avondje stappen hoef je ook niet op de rug van je vriend huiswaarts te keren, want je voeten zullen nog net zo blij zijn als aan het begin van de avond.

Zo rock je deze trend
De lage hak is weer terug, en daar doen we een klein dansje voor. Toegegeven, het was wel even wennen om niet standaard schoenen met hak onder de tien centimeter af te zweren. Maar stiekem ook zálig. Het hakje heeft een fijne vintage vibe, en je draagt het met een jeans met frayed randjes en een klassieke gestreepte blouse. Met een zwierige rok of een culotte zit je ook altijd goed, en zelfs op kantoor misstaat een hakje als dit niet. Laat het duidelijk zijn: dit schoentje is heerlijk veelzijdig!

Hieronder vind je de allerleukste halfhoge hakken. Van een klassieke zwarte uitvoering tot een ware eyecatcher voor aan je voeten. Happy shopping!

Lees ook: