Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Prachtig: leer je rollen te omarmen met de roll flower-tattoo

Prachtig: leer je rollen te omarmen met de roll flower-tattoo

Prachtig: leer je rollen te omarmen met de roll flower-tattoo

Elk lichaam is anders en dat moeten we vieren. Dit vindt de Amerikaanse tattoo artiest Carrie Metz-Caporusso ook, en dus bedacht ze een bijzondere manier om dat te doen. Ze zet tegenwoordig tattoos op en tussen ‘vetrollen’. Met dezee ‘roll flower-tattoos’ wil ze mensen leren je rondingen te omarmen en een beetje meer van je lichaam te genieten.

Roll flower-tattoo

Wat de roll flower nu eigenlijk is? Nou, hierbij wordt er een bloem op je lijf gezet, waarbij huidrollen deel worden van het uiteindelijke plaatje; ze vormen de tak waaraan de bloem en bladeren zitten. Carrie kwam met het idee voor deze tatoeage, omdat veel designs vaak bedoeld zijn om gespierde of magere lichaamstypes te accentueren. Ze verklaart aan Allure: “Ik heb zelden tattoos gezien speciaal voor volle mensen.”

Neutraal

Metz-Caporusso geeft aan: “Ik hoop dat dit soort tattoos even normaal worden als enkeltatoeages. En dat dik zijn gezien kan worden als iets neutraal, in plaats van iets goed of slecht.” En er hoeft dus ook niet de vraag te komen wat er met de tekening gebeurt als je bijvoorbeeld afvalt. “Ik wil die gedachte uitdagen. Waarom kijken we naar een vol lichaam als iets dat verandert of gefixt moet worden? Ik wil dat ‘dikke’ mensen niet in een constante strijd met hun gewicht verwikkeld zijn. Fatness is not a failure.”

Prachtige voorbeelden

Benieuwd geworden naar de roll flower? Op het Instagram-account van de tattoo-artiest zie je de prachtigste voorbeelden. Sowieso leuk om een kijkje te nemen als je nog op zoek bent naar wat inspiratie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Getty Images, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee