Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Rock the trend: Hoodies!

Rock the trend: Hoodies!

Rock the trend: Hoodies!

Mode hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En al helemaal niet vervelend of ondraagbaar. Sommige trend zullen ietwat lastig te combineren zijn, dat weten wij maar al te goed. Maar déze trend schreeuwt comfort en maakt ons daarmee ontzettend enthousiast voor een comfy en fashionable nieuw jaar!

Comfy
Waar we het over hebben? De hoodie. Oftewel; de nonchalante trui of het vest met rits en cappuchon. Zo’n geval die je in een tweedelig joggingpak kunt scoren, maar waarvan wij je aanraden alleen het vest te dragen wanneer je stylish de deur uit wilt gaan. You’ll love it, daar zijn we van overtuigd.

Warm én stylish
De hoodie is ideaal om te dragen als extra laagje onder een leuke maar niet zo warme winterjas. Onder je favoriete leren jasje misstaat de hoodie ook zeker niet. Het geeft een simpele outfit nét iets meer stijl, doordat je speelt met laagjes. En die laagjes maken je outfit niet alleen een stuk interessanter, maar zorgen ook nog eens voor extra warmte. Twee vliegen in een klap!

Alsnog niet helemaal zeker hoe je deze trend precies moet rocken? Klik dan door onderstaande inspiratiebeelden, die we verzamelden via Pinterest. Get inspired!

Hoodies

Hoodies

Hoodies

Hoodies

Hoodies

Hoodies

 Hoodies

Lees ook: