Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > PRETTY: deze nagellakjes zijn geïnspireerd op ‘Beauty and the Beast’

PRETTY: deze nagellakjes zijn geïnspireerd op ‘Beauty and the Beast’

PRETTY: deze nagellakjes zijn geïnspireerd op ‘Beauty and the Beast’

Wat wij nog ontbreken? Dat moeten nagellakjes geïnspireerd op Disneyfilms zijn. Het beste van allemaal: ze bestaan echt! Speciaal voor de film ‘Beauty and the Beast’ worden zeven verschillende nagellakkleurtjes gelanceerd. Ze zijn stuk voor stuk prachtig!

De releasedatum van ‘Beauty and the Beast’ komt nu echt dichterbij. Op 17 maart is het ein-de-lijk zover en kunnen we Emma Watson zien schitteren in de rol van Belle. Ondertussen werden al verschillende filmposters en trailers vrijgegeven, maar er is ook merchandise van de film te koop. Denk maar aan die op Belle geïnspireerde pop (al leek die toch meer op Justin Bieber dan op Emma Watson).

Gelukkig bestaat er een veel beter alternatief: nagellakjes die geïnspireerd zijn op de Disneyfilm. Het merk Morgan Taylor Professional Nail Lacquer en Gelish Gel Polish hebben een collectie uitgebracht die volledig in het teken staat van ‘Beauty and the Beast’. Er zijn zeven verschillende kleurtjes, en die komen volgende maand al uit (YAY!).

Hieronder zie je de eerste vier kleurtjes, namelijk ‘Be Our Guest’ (een felroze kleur), ‘Plumette With Excitement’ (een lavendelkleurig lakje), ‘Potts Of Tea’ (een witte tint) en ‘Gaston And On And On’ (de groene tint aan de rechterkant).

De laatste drie tinten zijn ‘Enchanted Patina’ (een paars kleurtje mét roze glitters), ‘Days in The Sun’ (felgeel, net als de jurk van Belle) en ‘The Last Petal’ (prachtig donkerrood met glitters). De namen van de nagellakjes zijn al even mooi als de kleurtjes zelf, en wij kunnen absoluut niet kiezen.

De normale nagellakjes kosten ongeveer € 8,50. Voor de gellakjes betaal je zo’n € 12. De volledige collectie is beschikbaar vanaf februari. Laat het aftellen maar beginnen!

Lees ook: