Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Pinspiration: Hoe groter, hoe beter!

Pinspiration: Hoe groter, hoe beter!

Pinspiration: Hoe groter, hoe beter!

De winterse temperaturen beginnen nu toch écht ons landje te bereiken en de eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen. Leuk en aardig zo’n wit landschap, maar hoe ga je daar op een fashionable wijze mee om? Oftewel: hoe zorg je ervoor dat je niet bevriest, maar ook niet gehuld in een skipak de deur uit hoeft?

Wij hebben het antwoord voor je, waar je waarschijnlijk heel erg blij van gaat worden. Want je kunt je hullen in de grootste, warmste en meest oversized jassen die je maar kunt scoren. Want de trend is groot, groter gróótst!

Een oversized jas heeft ontzettend veel voordelen. Je kunt er namelijk duizenden laagjes onder doen, zonder dat het ‘Michelin-mannetjes-imago’ op de loer ligt. Da’s al mooi meegenomen, want koud zul je het dus écht niet meer hebben. En is jouw summer body nog niet helemaal ready? Dat kun je ook prima verhullen in een oversized coat. Kun je mooi nog een croissantje bij die cappuccino bestellen. Yum!

Toch nog wat onzeker over hoe je deze jas moet rocken? Klink dan door onderstaande inspiratiebeelden, die we via Pinterest verzamelden. Get inspired!

Oversized coats

Oversized coats

Oversized coats

Oversized coats

Oversized coats

Oversized coats

Oversized coats

Lees ook:

Afbeeldingen via Pinterest.