Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Het perfecte kapsel voor een huwelijksfeest

Het perfecte kapsel voor een huwelijksfeest

Het perfecte kapsel voor een huwelijksfeest

Het trouwseizoen is weer volop bezig en we zijn weer allemaal als een gek aan het zoeken naar een geschikte outfit. Nieuwe jurk, nieuwe schoenen, bijpassende handtas, nieuwe kleur lipstick, nog wat bloemen voor in je haar en oh crap, daar ging je budget… Een kapper? Niet nodig, met deze simpele truc tover je bij jezelf het perfecte nonchalante maar erg elegante hairdo. Watch and learn!

28-30-Messy-Braid-Hairstyles-That-You-Will-Love

Pinterest

Het is heel simpel. Je neemt de bovenste helft van je haar en verdeelt het in twee. Je twist deze twee stukken. Dit houd je vast (of zet je vast met een mini elastiekje of speldje). Met een kam borstel je tegen de richting in voor het nonchalante effect. Deze nonchalante twister vouw je naar binnen en zet je vervolgens vast met een speldje.

Herhalen, herhalen, herhalen

Nu is het enkel nog een kwestie van herhaling. Vlak onder je twister begin je opnieuw, tot je aan het einde van je haren bent. Bij halflang haar is het voldoende om de twister drie tot vier maal te herhalen. Om het geheel nog wat meer “rommelig” te maken, maak je enkele lussen een beetje groter. Tadaaa, you are ready to go.

Pssst, Dit kapsel is ook erg leuk wanneer je nog een bloem toevoegt, voor een fleurige touch.

Lees ook: