Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > De zomer tegemoet met een nieuwe coupe: voor de ‘paper cut bob’ wil je nú naar de kapper

De zomer tegemoet met een nieuwe coupe: voor de ‘paper cut bob’ wil je nú naar de kapper

De zomer tegemoet met een nieuwe coupe: voor de ‘paper cut bob’ wil je nú naar de kapper

Het lijkt al weken meer herfst dan lente, en dat terwijl het over vier weken (!) al zomer is. Serieus, hóé dan? Gelukkig is er goed nieuws, want er is ein-de-lijk beter weer op komst. Krijg jij langzaam maar zeker ook zo’n zin om jouw garderobe een update te geven én een frisse wind door jouw kapsel te laten waaien? Maak dan kennis met de zogeheten ‘paper cut bob’, een nieuwe haartrend die misschien wel helemaal iets voor jou is.

Paper cut bob

Laten we er nog even bij stilstaan: hoe fijn is het dat we sinds een paar maanden gewoon weer naar de kapper kunnen? Niet alleen om korte metten te kunnen maken met ons coronakapsel (met deze tips krijg je er nóóit meer één), maar ook om de laatste trends op te volgen. Ben jij wel weer toe aan een knipbeurt en niet bang om de schaar rigoureus in je lokken te laten zetten? Neem dan maar een plaatje van de paper cut bob mee.

Lees ook
Een trend om vrolijk van te worden: met confetti eyeliner steel je hoe dan ook de show

Variatie

De bob kennen we, maar wat is de paper cut bob? Een variant van het kapsel, waarvan de onderkant kaarsrecht – net als een velletje papier – is afgeknipt. En je zou het misschien niet zeggen, maar met deze coupe kun je allerlei kanten op. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je krultang erdoorheen te halen? Of ‘m te combineren met een pony? Hieronder zie je een paar plaatjes ter inspiratie. Wanneer ga jij naar de kapper?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sarah klein (@sarahcklein)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mane Addicts (@maneaddicts)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINH PHAN (@bescene)

Bron: NSMBL | Beeld: Getty Images, Instagram