Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Opkomend Nederlands model schittert op catwalk Alexander Wang tijdens NYFW

Opkomend Nederlands model schittert op catwalk Alexander Wang tijdens NYFW

Opkomend Nederlands model schittert op catwalk Alexander Wang tijdens NYFW

Tijdens de modeweken in New York, Milaan, Parijs en Londen zijn er steeds enkele Nederlandse topmodellen te bespeuren op de catwalk. De vraag naar Nederlandse modellen is  groot en Alexander Wang lijkt zijn nieuwe muze gevonden te hebben in de vorm van opkomend model Anique Jozsi.

De 18-jarige Nederlandse, die ontdekt werd op het Centraal station in Amsterdam, mocht gisteren de lente/zomer 2017-modeshow openen tijdens de New York Fashion Week en werd onmiddellijk gebombardeerd tot nieuwe favoriet. Haar scherpe jukbeenderen en ellenlange benen maken van haar een sterke concurrent, maar het is vooral haar relaxte en coole uitstraling die haar tot bij Wang schopte. Alexander Wang staat namelijk bekend om zijn voorkeur voor een beachy uitstraling, maar het model moest eerst een volledige make-over ondergaan. Zo werden haar haren korter geknipt en kregen ze een witblonde kleur. Anique leek tijdens de voorbereidingen totaal niet nerveus, maar dit veranderde toen ze hoorde dat niemand minder dan Madonna op de eerste rij zou zitten. ‘Toen begon ik het te voelen,’ lachte het model.

De Nederlandse verscheen als eerste model in een korte witte blouse en gestreept rokje. Later wandelde de hele #WangSquad opnieuw het podium op in zwarte sweaters, T-shirts en basketbalshorts van de samenwerking met Adidas.

_ALE0049

Copyright: InDigital

foto-awlz201763-228774 (1)

Copyright: InDigital

9:48 PM | @madonna & Lourdes Leon sit front row at the #WANGSS17 show. Photo: @sherlyrabbani

Een foto die is geplaatst door ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) op

Lees ook:

Bron: Elle