Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dít is de nieuwe trendy haarkleur voor 2020

Dít is de nieuwe trendy haarkleur voor 2020

Mode & Beauty
Dít is de nieuwe trendy haarkleur voor 2020

Naast de vele modetrends die voor dit jaar zijn voorspeld, gaan we uiteraard ook weer veel nieuwe dingen zien op beautygebied. Zo ook nieuwe haarkleuren, waaronder het zogeheten ‘Twilighting’. 

Nieuwe verftechniek

Vergeet ombre, balayage en noem het maar op, want dit jaar is ‘Twilighting’ de verftechniek waarvoor je gelijk een afspraak wil maken bij de kapper. Nu zou je misschien denken dat het iets met de gelijkname serie te maken heeft, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. In plaats daarvan is de kleur namelijk geïnspireerd door de prachtige gouden tinten die je in de lucht ziet bij zonsondergang.

Mix van balayage en baby highlights

Lees ook
Naar de kapper: dit worden dé haartrends van aankomende winter

Karissa Schaudt, een expert op het gebied van haarkleuring, bedacht de term ‘Twilighting’, en wordt door haar beschreven als een mix van balayage en baby highlights. De bruine kleur met warme ondertoon, oftewel de ‘zonsondergang’, zou voor een natuurlijke look zorgen, en is perfect voor mensen met donker haar die eens iets anders willen uitproberen, maar ook niet gelijk een drastische verandering willen ondergaan.

Mocht je deze look nou helemaal zien zitten? Dan is het key word voor je kapper volgens Karissa ‘dimensionaal’. Al is het ook zeker aan te raden om één van onderstaande (of een paar verschillende)  foto’s mee te nemen bij je volgende kappersafspraak.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Glamour US | Beeld: iStock, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee