Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Stunning: Mushroom Blonde is dé perfecte haarkleur voor de winter

Stunning: Mushroom Blonde is dé perfecte haarkleur voor de winter

Stunning: Mushroom Blonde is dé perfecte haarkleur voor de winter

Wauw! Mushroom Blonde is de nieuwste haarkleur van dit seizoen. We horen je denken Mushroom? Ja dat klopt, deze haarkleur wordt net als vele andere haarkleuren vernoemd naar eten. Lees en kijk mee hoe deze fantastische haarkleur eruit ziet. 

Meerdere kleuren

De kleur is geïnspireerd op de kleur van (kastanje) champignons. De haarkleur bevat bruine, maar ook assige en lichte tinten. Er zit daardoor veel kleur verschil in het haar wat een speelzig effect geeft.

Echt een mix van verschillende kleuren, met net als een champignon: lichte kleuren onderin en donkere kleuren bovenin. Perfect voor de mensen die niet kunnen kiezen tussen blond en bruin haar. De haartrend komt niet zomaar uit de luchtvallen. Mushroom Blonde is namelijk de ‘opvolger’ van de grijs-en zilvertrend. Deze kleur heeft een iets natuurlijkere uitstraling en is makkelijker te onderhouden. Om de perfect mushroom kleur te krijgen worden naast highlights ook lowlights gekleurd, met daarna als afsluiting een askleurige toner.

 

 

Misschien denk je automatisch aan warmere kleuren voor in de winter, maar een ‘koelere’ kleur staat verrassend goed. Ook is het onderhoudsarm, wat betekent dat je niet om de maand naar de kapper moet om je uitgroei te laten bijwerken. De lichte punten worden pas halverwege het haar ingezet, waardoor je geen echte uitgroei hebt. Je moet om de drie tot zes maanden terug naar de kapper om het te laten bijwerken.

‘Mushroom’ of ‘champignon’-kleur klinkt natuurlijk een beetje gek om aan je kapper te vragen. In plaats daarvan kun je uitleggen dat je een lightbruine of donkerblonde ombré, met een variatie aan lichtbruine-en donkerblonde plukken wilt. Daarnaast is het belangrijk dat je aangeeft een askleurige toner te willen, zodat de haarkleur niet te warm wordt.

Je bent natuurlijk nu heel benieuwd geworden hoe deze haarkleur eruit ziet. Wij zetten wat voorbeelden en inspiratie hieronder voor je klaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yokii Techi 🦂🧿 (@yokii.san)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J O R D Y N (@sincerelyjordyn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yokii Techi 🦂🧿 (@yokii.san)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Getty Images