Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze mode-items mogen terug de kast in dit najaar!

Deze mode-items mogen terug de kast in dit najaar!

Deze mode-items mogen terug de kast in dit najaar!

Ieder jaar zijn er trends die komen en trends die gaan. Het ene moment kan iets helemaal hot zijn, en het volgende moment kan ditzelfde item plots écht niet meer. Omdat we best kunnen begrijpen dat er soms geen touw aan vast te knopen is, hebben we wat speurwerk verricht. Wil je er helemaal on trend bij lopen dit najaar? Dan kun je deze items beter gauw weer in je kast stoppen!

Maar wees gewaarschuwd, want gooi ze zeker niet weg! Trends zijn totaal onvoorspelbaar, en voor je het weet kan het item ineens weer in de mode zijn. Zo is de vervloekte scrunchie weer je van het momenteel, en wie had dat zien aankomen?! Maar voor nu, kunnen de echte modemeisjes de volgende kledingstukken linea recta naar zolder verplaatsen.

Copyright: Giphy

Het geborduurde bomberjack.
Echt een hele leuke trend, waarmee je compleet de blits kon maken. Maar nu het complete straatbeeld gevuld lijkt te zijn met kleurrijke bombers met tijgers en bloemen, is zo’n jack niet bijster origineel meer.

De schipperspet
Nog zo’n trend waarbij je je flink origineel voelde in het begin, maar waarmee je nu op ieder ander lijkt. Was leuk, but not anymore! Doei doei, schipperspetje!

Ellenlange rafels
Een franje hier en daar kan prima, en zelfs een rafelrandje onderaan je spijkerbroek misstaat zeker niet deze herfst. Maar laat de eindeloze franjes voor wat ze zijn deze herfst, en kies liever voor een nonchalante kick-flare broek: een flared jeans die nét boven je enkels stopt. Ziet er nog wat netter uit ook!

Witte sneakers
Stiekem pinken we een klein traantje weg, want we zijn nog altijd verliefd op de witte sneaker. Natuurlijk kun je een trend prima aan je laars lappen, maar wil je echt trendy over straat gaan deze herfst en winter, vervang dan je witte sneaker voor een andere kleur.

Patches
Opeens waren ze overal, de applicaties. Op broeken, vesten, jassen, truien en zelfs tassen en schoenen werden er deze zomer mee versierd. In het begin was dit ontzettend leuk en werden we er helemaal happy van. Maar nu iedereen volgeplakt met patches lijkt te zijn is de lol er wel wat af. Dit najaar mag het dan ook wat subtieler. En als je alsnog je jasje wilt opleuken, kies dan voor een simpele broche in een leuke uitvoering! Ben je nog origineler ook.

Bron: ELLE

Lees ook: