Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Fantastisch: 9-jarig meisje kopieert outfits van sterren met alledaagse spullen

Fantastisch: 9-jarig meisje kopieert outfits van sterren met alledaagse spullen

Fantastisch: 9-jarig meisje kopieert outfits van sterren met alledaagse spullen

De opvallende outfits van sterren kunnen keer op keer weer voor de nodige inspiratie zorgen. Dat geldt ook voor de 9-jarige Riley Dashwood. Zij kopieert de looks maar al te graag, maar wél met een dikke vette knipoog.

Riley laat op Instagram zien hoe ze haar uiterste best doet om celeb outfits na te bootsen met spullen die ze in huis vindt. Zo wikkelt ze zichzelf in aluminiumfolie om een look van Kim Kardashian te kopiëren en trekt ze letterlijk een vuilniszak aan om à la Rihanna ten tonele te verschijnen. In iedere creatie – de één nog hilarischer dan de andere – poseert ze voor de camera en het resultaat ervan deelt ze met de wereld op haar Instagram-account @rileydiary.

Gezinsdingetje

Om de outfits zo goed mogelijk te kopiëren én vast te leggen, schakelt Riley de hulp in van haar ouders. “Het is een familieproject en we dachten dat het wel leuk zou zijn daar samen aan te werken”, aldus het Australische meisje tegenover Bored Panda.

Lees ook
Op zoek naar een fotogeniek plekje? Instagrammers poseren massaal voor de wasmachine

100K

Riley heeft inmiddels zo’n 100.000 volgers op Instagram. En als je haar foto’s ziet, snap je waarschijnlijk wel waarom zoveel mensen fan zijn. Kijk maar mee:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: GVA.be | Beeld: ANP, Instagram