Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Dít is de populairste haarkleur van dit moment

Dít is de populairste haarkleur van dit moment

Dít is de populairste haarkleur van dit moment

Binnenkort een kappersbezoekje op de planning en wil je er helemaal volgens de laatste trends bijlopen? Dan is de populairste haarkleur van het moment misschien wat voor jou. Volgens kappers wordt hier op dit moment het vaakst naar gevraagd. 

Populairste haarkleur van het moment

Het is een kleur voor de waaghalzen, maar gelukkig zijn er heel veel tinten in de haarkleur van het moment. Namelijk: rood. Van diep donkerrood naar lichtrood/blond; we willen allemaal de rossige tint, blijkt uit onderzoek van Wella. Volgens hen vragen we in de kappersstoel het vaakst naar een rode haarkleur. Inspiratie nodig? Komt ‘ie.

Lees ook: 
Met déze tips krijg je je oude haarkleur weer terug nadat je het hebt geverfd

Inspiratie kapsels

Zo’n rode hairdo lijkt misschien een grote stap, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Kijk maar eens naar deze prachtige coupes.

Donkerrood 

Als je heel licht haar hebt, is rood haar natuurlijk een mega-grote stap. Maar als je donker haar hebt van jezelf? Dan kan dit zomaar de kleur voor jou zijn. Een warme kleur rood, misschien leuk voor het najaar?

Warm koper

Deze koperkleur is perfect voor de dames die lichtbruin haar hebben óf de blondines die wel van een uitdaging houden: warm koper. Mooi als je een lichte huid hebt met sproetjes, net een echte red head.

Strawberry blonde

Als blondine toe aan iets nieuws, maar wil je niet te donker? Dan is strawberry blonde misschien wel wat voor jou. De perfecte roodblonde kleur. Prachtig!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images