Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Mart Visser viert 25 jaar in het vak met nieuwe collectie Couture Essentials

Mart Visser viert 25 jaar in het vak met nieuwe collectie Couture Essentials

Mode & Beauty
Mart Visser viert 25 jaar in het vak met nieuwe collectie Couture Essentials

Tijd voor een feestje! Mart Visser zit dit jaar alweer 25 jaar in het vak. En om dat te vieren presenteert hij de Couture Essentials, een speciale collectie van couture items die in een garderobe niet mogen ontbreken.

Dus altijd al een couture item willen hebben, maar wist je niet waarin je het beste kon investeren? Mart Visser biedt de oplossing met zijn collectie. Deze nieuwe couture lijn bestaat namelijk uit dé ultieme kledingstukken die volgens Mart Visser altijd goed staan. Hiermee laat hij een selectie van favoriete ontwerpen uit zijn archief zien die dit jaar een nieuw leven krijgen. 

Het hele jaar door lanceert hij dan ook verschillende thema’s. Denk aan The Leather Essentials met de perfecte suéde broek, The Colour Essentials of The Black Essentials met de ideale little black dress. Hierdoor heb je altijd een kwaliteitsitem die door zijn luxe materiaal en perfecte pasvorm niet mag ontbreken in je kast!

Van 20 september tot 20 november dit jaar organiseert Mart Visser ook nog een feestelijk event op een bijzondere locatie in Amsterdam. Daarbij komen de disciplines mode en kunst op verrassende wijze samen.

Enthousiast geworden? De items zijn te bestellen op de website van Mart Visser.

Een aantal items uit de Couture Essentials collectie:

Shoppen is altijd een goed idee