Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > LOVE: wij zijn stapelverliefd op de prachtige SS17 make-upcollectie van Dior

LOVE: wij zijn stapelverliefd op de prachtige SS17 make-upcollectie van Dior

LOVE: wij zijn stapelverliefd op de prachtige SS17 make-upcollectie van Dior

Droom je van high-end? Wij ook! Maar (helaas pindakaas) kunnen we vaak nét niet de duizenden euro’s ophoesten om onze favoriete designertas in te slaan. Om onze luxueuze dromen toch een beetje te verwezenlijken, verwennen we onszelf dan maar met wat high-end make-up. En deze SS17-collectie van Dior? Die is daar alvast hélemaal perfect voor.

Eerlijk is eerlijk: we werden spontaan he-le-maal verliefd toen onderstaande beelden in onze mailbox terechtkwamen. De nieuwste SS17 make-upcollectie van Dior is namelijk bijna té mooi voor woorden! Als het aan Dior ligt, is ‘colour gradiation‘ dé make-uptrend die we dit voorjaar zeker in de gaten moeten houden. De uitlopende kleureffecten geven een zachte ton-sur-tonlook, die een gedurfd en kleurrijk effect geeft (zonder too much te zijn). Een beetje kleur voor onze kille winterwangetjes, dus – en daar zeggen we volmondig ‘ja’ tegen!

Prachtige producten

Wat er allemaal in de collectie zit? Verschillende producten voor het gelaat, zoals de klassieke blush en highlighters, maar ook innovatieve lipproducten, heerlijke lipscrubs én fleurige kleurtjes voor op je nagels. Eén ding is zeker: van onderstaande foto’s krijgen wij alvast zin in de lente (en om eens goed in onze buidel te tasten).

 

dior2

dior3

 

dior4

Dior5

dior6

 

dior8

Verkoopsinformatie

  • Diorblush Colour Gradiation – € 50,40 per stuk
  • Diorskin Nude Air Colour Gradiation – € 60,27 per stuk
  • Dior Addict Gradient Lipstick – € 38,43 per stuk
  • Rouge Gradient – € 37,90 per stuk
  • Colour Gradiation – € 62,59 per stuk
  • Dior Vernis – € 27,96 per stuk
  • Dior Addict Lip Sugar Scrub – € 38,43 per stuk

Tried & tested

Niemand minder dan topmodel Bella Hadid mocht de producten al eens uitgebreid uittesten. En hé: als het goed goed genoeg is voor beautiful Bella, dan ook voor ons.

Goed nieuws: de Colour Gradiation SS17-collectie van Dior kan je nu al shoppen in de parfumerie. Koop ze!

Lees ook: