Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > LOVE: de nieuwste blush van Benefit brengt een beetje zon in ons verkleumd hart

LOVE: de nieuwste blush van Benefit brengt een beetje zon in ons verkleumd hart

LOVE: de nieuwste blush van Benefit brengt een beetje zon in ons verkleumd hart

Wanneer het buiten koud en mistig wordt, wéét je het gewoon: winter is coming. Maar om die kille dagen wat beter te maken bestaat er één makkelijke oplossing: de nieuwe Galifornia blush van Benefit.

Raar maar waar: één klein doosje kan een heel groot verschil maken. De nieuwe Galifornia blush van Benefit bewijst dat. Het poeder geeft je wangen een gezonde California glow, zonder té glitterig te zijn. Een beetje warmte voor je wangen dus – ook al sta je buiten te bevriezen. Love!

1732358

Sun & Fun‘ in een doosje, zo beschrijft Benefit de blush. En – wat ons betreft – ook een beetje liefde, want van de verpakking alleen al worden wij héél gelukkig. Dat patroontje! Die kleuren!

1732360

De blush zou je wangen een goud-roze tintje geven. Daarnaast is-ie ook geparfumeerd, waardoor zelfs je wangen een vleugje geur krijgen. De parfum du jour? Dat is een mengeling van warme vanille en roze grapefuit. Krijgen we een ‘halleluja’?

1732364

Helaas pindakaas: je kan deze nog niet op je kerstlijstje zetten. De blush ligt pas vanaf 2 januari 2017 in de (digitale) winkels. Wat natuurlijk wél de perfecte timing is om je nieuwjaarscentjes te spenderen 😉

Galifornia Blush – € 34 – Benefit, parfumerie.

Lees ook: